Georgische


Georgische 1.0

vrouw met de Georgische nationaliteit; vrouw die behoort tot het Georgische volk; vrouw die afkomstig is uit Georgië; inwoonster van Georgië

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Georgische…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Het meisje dat zich bescheiden als Elena Davidovi voorstelt, heeft meer weg van een balletdanseres dan van een gevreesde karateka. Toch behoort de ranke Georgische (1.55 meter, 50 kilo) sinds een half jaar tot de absolute karatetop van Nederland.

    http://www.lugiajen.nl/,

    Ze lieten hem uitrazen en hoe meer ze hem lieten uitrazen, des te overtuigder Beck raakte van zijn gelijk en des te vaker hij het bordeel van de Georgische bezocht. Want daar hoefde niets ontmaskerd te worden, daar vielen masker en ontmaskering samen tot een en dezelfde gapende wond. En zijn vriendin, de Georgische, ontving hem met de gevleugelde woorden: 'Daar ben je alweer, mijn duiveltje, mijn beste klant.'

    De asielzoeker, Arnon Grunberg,

    Wie bezorgt Vincent L. [...] informatie over Raspoetin of zijn hedendaagse tegenhanger, de Georgische Juna Davitashvili?

    De Standaard,

    De Georgische had die ochtend verse bloemen op de markt gekocht. Ze hield van bloemen in haar salon en had net met overgave gesproken over haar talenten met betrekking tot bloemen en planten.

    De asielzoeker, Arnon Grunberg,