Heemsteedse


Heemsteedse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Heemstede; inwoonster van Heemstede

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Heemsteedse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Genezeres Martha B. hield vol dat ze niet wist dat de vrouw borstkanker had en dat ze verbaasd was toen deze overleed. De Heemsteedse had volgens haar een defect in het immuunsysteem en een borstonsteking door de ziekte van Lyme.

    http://www.skipr.nl/actueel/id14760-om-eist-celstraffen-na-dood-kankerpatinte.html,

    Bij de vrouwen deelde vooral Schultz harde klappen uit. De als twaalfde genoteerde Heemsteedse zette de Duitse Kschwendt in exact een uur aan de kant: 6-3, 6-2.

    NRC,

    Een 73-jarige vrouw uit Heemstede betrapte maandagmiddag in een winkel aan de Binnenweg in Heemstede een vrouw op een poging om haar portemonnee te stelen. De Heemsteedse had net geld gepind en werd in de winkel omsingeld door twee of drie vrouwen van buitenlandse afkomst. Eén van hen had haar hand in de tas van de Heemsteedse.

    http://www.at5.nl/artikelen/37101/zakkenrolster-gesnapt,

    De Nederlandse vrouwentennisploeg zal het in de uitwedstrijd voor het toernooi om de Federation Cup [...] zonder Brenda Schultz moeten doen. De Heemsteedse is onvoldoende hersteld van de dijbeenblessure die zij tijdens het toernooi van Delray Beach eind maart opliep.

    NRC,

    Schultz stond met 1-0 achter toen de pijn in het linker dijbeen verder spelen onmogelijk maakte [...]. De Heemsteedse trok zich terug voor het dubbelspel maar meende fit genoeg te zijn voor de partij tegen Martinez, die zelf aan haar zege op Kristie Boogert (6-4 7-6) een pijnlijke heup had overgehouden.

    Meppeler Courant,