Hilversumse


Hilversumse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Hilversum; inwoonster van Hilversum

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Hilversumse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Van Langen heeft sinds zij begin juli haar rentree maakte na een voetblessure, vier wedstrijden gelopen [...]. De 29-jarige Hilversumse heeft het de laatste dagen rustig aangedaan. Ze heeft de wedstrijden in Hechtel en Monte Carlo (dinsdag) nodig om ritme op te doen.

    Meppeler Courant,

    Yvonne van der Kolk toonde zich de snelste bij de vrouwen. De Hilversumse liep de vijf kilometer in 17.32.

    Meppeler Courant,

    Ze is inmiddels gewoon weer aan het werk alsof er niets gebeurd is. Maar ondertussen geniet de Hilversumse Irina Markovic nog volop na van het wereldkampioenschap handboogschieten waar ze een zilveren plak veroverde.

    http://www.dichtbij.nl/t-gooi/regionaal-nieuws/artikel/3080308/hilversumse-pakt-zilver-bij-wk-handboogschieten.aspx,

    Triatleet Bas Diederen heeft zondag in stijl zijn debuut gemaakt op het Nederlands kampioenschap middenafstand. De drievoudig Nederlands kampioen op de olympische afstand won in Nieuwkoop met overmacht [...]. Ingrid van Lubek pakte de Nederlandse titel bij de vrouwen. De Hilversumse, die acht jaar geleden nog actief was op de Olympische Spelen in Sydney, hield op de streep 26 seconden voorsprong over op Mirjam Weerd.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1001/Sportwereld/article/detail/2134475/2008/06/01/Triatleet-Diederen-debuteert-met-titel.dhtml,

    Yvonne van der Kolk komt na een lange blessureperiode weer in vorm. De Hilversumse, twee jaar geleden bij het WK indoor in Sevilla vijfde op de 1500 meter in 4.06,86, eindigde in Stockholm als tweede.

    NRC,