Kampense


Kampense 1.0

vrouw die afkomstig is uit Kampen; inwoonster van Kampen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Kampense…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    De pony Nikita is in februari door eisers gekocht als springpony voor hun zoon. Via een paardenhandelaar kwamen zij in contact met de Kampense, die zich Nikita financieel niet meer kon veroorloven. Na een proefperiode waarop de zoon de pony kon uitproberen, werd de koop gesloten. Zonder keuring vooraf, omdat de Kampense dat niet toe zou hebben gestaan.

    Meppeler Courant,

    Voor deze onderzoeken legden de Wapserveners ruim 760 gulden op tafel met als conclusie dat de pony 'absoluut ongeschikt' is voor springwedstrijden. De Kampense zou niet hebben voldaan aan een mededelingsplicht die zij als verkoopster had en daarom de pony terug moeten nemen.

    Meppeler Courant,

    Het recherchebijstandsteam dat de moord onderzoekt op de Kampense Maartje Pieck hoopt in Zandvoort meer aan de weet te komen over de handel en wandel van Jan H., haar plaatsgenoot die dinsdag werd gearresteerd.

    De Telegraaf,

    De autobotsing met een ree, ruim drie maanden vóór de dood van Kampense Maartje Pieck (15), heeft een van de belangrijke bewijzen voortgebracht tegen de buurtgenoot die heeft bekend dat hij haar met een stukje nylontouw op zijn zolder heeft gewurgd.

    http://krant.telegraaf.nl/krant/archief/20010314/teksten/bin.haar.maartje.zolder.jan.html,