Malawische


Malawische 1.0

vrouw met de Malawische nationaliteit; vrouw die behoort tot het Malawische volk; vrouw die afkomstig is uit Malawi; inwoonster van Malawi

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Malawische…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    "Ik realiseerde me dat het om mijn dochter ging en oordeelde dat ik alles in het werk moet stellen om haar naar huis te brengen", aldus Kambewa, nadat hij ontdekt had dat Madonna het kind wil adopteren. "Mercy is een Malawische en moet dus worden opgevoed in Malawi, in onze cultuur", verklaarde hij aan de Amerikaanse televisiezender CBS News.

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20090503_066,

    Gezocht voor schooljaar 2013-2014 Leraar/lerares lagere school. Locatie: Cape Maclear in Malawi, het warme hart van Afrika. Woon- en werkplek aan het Malawimeer. Taakomschrijving: Thuisscholing voor 2 meisjes van 6 jaar oud. Een Nederlandse en een Malawische. Twee ochtenden en drie middagen per week (5 dagdelen), in het Nederlands.

    http://www.wereldwijzer.nl/showthread.php?t=153221,

    Wie o wie zou er voor mij een stapeltje papieren voor mij mee willen nemen naar Chayof en aan de projectleider, Thonex, willen geven? Het liefst zou ik het mee geven aan iemand die in Mei bij Chayof zit, het gaat namelijk om een visumaanvraag voor een Malawische en de bedoeling is dat ze in Juni richting Zuid-Afrika gaat om een visum aan te vragen bij de Nederlandse ambassade daar.

    http://www.community.be-more.nl/en/forum/message/6816,