Molse


Molse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Mol; inwoonster van Mol

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Molse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Kirsten Flipkens heeft het in Melbourne net niet gehaald tegen het nummer één ter wereld, Jelena Jankovic. De Molse speelde een verdienstelijke wedstrijd, maar verloor toch in twee nipte sets.

    http://www.tennisinfo.be/nieuws/7189/Flipper+eervol+onderuit+tegen+Jankovic.html,

    'Het gaat niet goed met onze landgenoten op het Songfestival. Terwijl de Belgische kandidaat Patrick Ouchène al even sukkelt met z'n stem, ligt Hadise al helemaal in de lappenmand. De Molse die Turkije vertegenwoordigt, belandde zaterdag in het ziekenhuis met koortsaanvallen en een ernstige opstoot van huiduitslag.

    http://www.mediakidz.be/1/nl/4/28126/Dramatiek-rond-Hadise-wordt-opgedreven,

    De Molse zangeres Hadise, die tot aan de halve finale onder een immense druk stond, laste gisteren een rustige, persvrije dag in [...]. De deelname van de 24-jarige schoonheid hing aan een zijden draadje. Vandaag is de Molse, die Turkije naar de finale van het Songfestival loodste, een en al zelfvertrouwen.

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=G2B2A9E39,

    Ook Kirsten Flipkens (WTA 70) kon zich eerder op de dag niet plaatsen voor de tweede ronde. De Molse, die uit de kwalificaties kwam, bleek in de eerste ronde niet opgewassen tegen de Russin Vera Dushevina (WTA 44).

    http://www.hln.be/hln/nl/953/Tennis/article/detail/1103777/2010/05/09/Justine-Henin-ligt-er-meteen-uit-in-Madrid.dhtml,