Montenegrijnse


Montenegrijnse 1.0

vrouw met de Montenegrijnse nationaliteit; vrouw die behoort tot het Montenegrijnse volk; vrouw die afkomstig is uit Montenegro; inwoonster van Montenegro

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Montenegrijnse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Nela Lazarevic, een Montenegrijnse die in Italië woont, vertelt dat een oude vriend, die inmiddels in Servië woont, geschokt was toen hij ontdekte dat, na al die jaren van Albanees-Servisch conflict, Nela wellicht gehuwd zal worden door een Albanese medewerker van de burgerlijke stand.

    http://theoptimist.nl/kosovo-2-0-heet-u-hartelijk-welkom/,

    Kiki Bertens heeft zich ten koste van Danka Kovinic geplaatst voor de tweede ronde van het WTA-toernooi in Rio de Janeiro. De nummer 125 van de wereld won met 7-5, 6-0 van de Montenegrijnse, die op de wereldrangijst 36 plaatsen lager staat dan de Wateringse.

    http://nos.nl/artikel/612603-bertens-naar-tweede-ronde-rio.html,

    De By beet het spits af op zaterdag en startte tegen de kampioen van Australië. De volle 4 wedstrijdminuten waren nodig om de winst te behalen. De tweede tegenstandster komt uit het van oudsher sterke judoland Cuba. Hernandez, kampioen van Cuba, moet er na een zware strijd toch aan geloven. De derde partij is tegen de Montenegrijnse Milic en ook die partij wordt met winst afgesloten.

    http://www.dojotloo.nl/nieuws/nieuws_details.php?id=539,