Naaldwijkse


Naaldwijkse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Naaldwijk; inwoonster van Naaldwijk

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Naaldwijkse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Naaldwijk is geschokt door de gewelddadige beroving en aanranding van een 80-jarige bewoonster van deze plaats [...]. De dader belde om kwart over acht aan. Nadat de Naaldwijkse had opengedaan, trok hij direct een mes en wilde geld zien.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/2027577/2009/05/15/Beroving-80-jarige-schokt-Naaldwijk.dhtml,

    Tijdens de show moest ze ronde na ronde vragen beantwoorden. Via een afvalsysteem kwam ze bij de laatste drie. "We moesten inschatten hoeveel mensen uit het publiek ja hadden geantwoord op een vraag en hoeveel nee. Dat is natuurlijk puur een kwestie van gokken en geluk," beseft de Naaldwijkse.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/2183550/2008/12/22/Ik-voel-me-nog-niet-rijk-Naaldwijkse-wint-675-000-euro-tijdens-spelshow-Miljoenenjacht.dhtml,

    Nicole Thijssen uit Naaldwijk heeft voor een daverende verrassing gezorgd op het tennistoernooi in Torhout. Thijssen versloeg in de tweede ronde de als eerste geplaatste Francaise Stephanie Cohen-Aloro. De Naaldwijkse had als lucky loser het hoofdtoernooi bereikt en won in de eerste ronde al van Ursula Radwanksa, de huidige nummer één van de wereld bij de junioren. In de kwartfinale neemt ze het op tegen Eva Hrdinova uit Tsjechië.

    http://www.omroepwest.nl/sport/04-04-2008/nicole-thijssen-verrast-torhout,

    Naaldwijkse 1.1

    vrouw die lid of aanhanger is van een sportclub, vereniging of andere groep uit Naaldwijk; sportster die uitkomt voor een Naaldwijkse sportploeg

    Semagram (extra betekenisinformatie)


    Een Naaldwijkse…

    is een persoon

    • [Geslacht] is een vrouw

      Algemene voorbeelden


      De resterende strafschop werd onberispelijk ingeschoten door de Naaldwijksen: 1-3. Wat daarna volgde, was een grote stormachtige aanval op het Naaldwijkse doel.

      http://rohdadames.ditismijnteam.nl/blog/413705-dames-1-verliest-eerste-punten.html,

      De hockeydames van HV Westland delen nog altijd de koppositie met Rijswijk. De Naaldwijksen wonnen thuis met 4-0 van Spijkenisse.

      http://www.yeldo.nl/1410271123004148595/hockey-hv-westland-blijft-winnen.html,

      In een spannende wedstrijd was het uiteindelijk Westlandia die het meeste had geleerd van de eerste wedstrijd. Werd het toen nog redelijk eenvoudig 2-0 voor Alkmania, nu waren de Naaldwijksen veruit de sterkste partij.

      http://www.vrouwenvoetbalnederland.nl/vvned/index.php?option=com_content&view=article&id=2435:twee-klassen-zondag-24-februari&catid=1,