Nieuw-Zeelandse


Nieuw-Zeelandse 1.0

vrouw met de Nieuw-Zeelandse nationaliteit; vrouw die behoort tot het Nieuw-Zeelandse volk; vrouw die afkomstig is uit Nieuw-Zeeland; inwoonster van Nieuw-Zeeland

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Nieuw-Zeelandse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Een Nieuw-Zeelandse die tien jaar geleden als gevolg van een hersentumor blind werd, kan weer zien sinds ze eerder deze maand haar hoofd tegen een bijzettafeltje stootte, schrijft de New Zealand Herald. De vrouw botste tegen de tafel terwijl ze zich voorover boog om haar blindegeleidehond een nachtzoen te geven.

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2844/Archief/archief/article/detail/559403/2000/12/01/Ondertussen-in.dhtml,

    Matthijsse, net als Heiner al zeker van kwalificatie voor de Olympische Spelen in Sydney, boekte de regelmatigste resultaten in de eerste drie races van de europeklasse. Op de tweede plaats staat de Nieuw-Zeelandse Sarah Macky, derde is de Deense Signe Livbjerg.

    De Telegraaf,

    De Nieuw-Zeelandse Claudia Riegler, winnares van twee slaloms dit seizoen, viel uit.

    De Standaard,

    Lena wordt gespeeld door Alice Englert, een Nieuw-Zeelandse die nu al kan vergeleken worden met Jennifer Lawrence.

    http://birds4free.wordpress.com/2013/04/28/review-beautiful-creatures-part-2/,

    Erakovic had in de tweede set de kans om op 5-4 de winst naar zich toe te trekken. Ze verloor drie games op rij en zag Robson langszij komen. In het beslissende bedrijf sloeg Robson tweemaal toe op de service van de Nieuw-Zeelandse, die daar slechts één break tegenover kon zetten.

    http://www.ad.nl/ad/nl/1067/Wimbledon/article/detail/3467640/2013/06/29/Robson-beste-Britse-in-15-jaar.dhtml,

    Karel Willems zou zich uiteindelijk ontfermen over Lieves trainingspartner in Albuquerque, de Nieuw-Zeelandse Wendy Llewellyn, die zevende werd.

    De Standaard,