Tunesische


Tunesische 1.0

vrouw met de Tunesische nationaliteit; vrouw die behoort tot het Tunesische volk; vrouw die afkomstig is uit Tunesië; inwoonster van Tunesië

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Tunesische…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    De Tunesische Sonia Touati werd vlak voor haar partij tegen de Japanse Todo gediskwalificeerd, nadat ze haar pallet met verboden lijm had behandeld.

    De Standaard,

    De Tunesische Kenza Fourati, vanaf de eerste dag één van de grote favorieten, eindigde als derde en staat volgens Johanna Hassand, opvolger van John Casablancas als directeur van de Elite Model Look, voor het moderne Tunesië, waar Engels, Frans, Arabisch en vaak ook Italiaans sprekende tieners naar MTV kijken en hun kleren kopen bij Mango en Zara.

    De Telegraaf,

    Gella Vandecaveye plaatste zich in twee minuten vechten voor de finale van haar poule en veegde vlot de vloer aan met haar eerste tegenstandsters. De Tunesische Hajer Tbessi vloog al na amper 21 seconden door het zwerk, de Venezolaanse Griffith kreeg de eer bijna anderhalve minuut op de mat te mogen blijven.

    De Standaard,

    Net als Werbrouck is ook Gella Vandecaveye vrij in de eerste ronde. Haar eerste tegenstandster wordt de Tunesische Hajer Tbessi, derde op de Afrikaanse Spelen vorig jaar.

    De Standaard,