Blaricumse


Blaricumse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Blaricum; inwoonster van Blaricum

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Blaricumse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    De Blaricumse Lydia Muijen (29) is momenteel zeer succesvol in de film- en theaterwereld in Los Angeles [...]. 'Ik had geluk dat ik gevraagd was de hoofdrol te spelen in de nieuwe film 'Noortje' van Stefan Mandersloot. Het is een karakterfilm, geïnspireerd op het nummer 'Eleanore Rigby' van The Beatles', vertelt de Blaricumse.

    http://www.dichtbij.nl/t-gooi/regionaal-nieuws/artikel/1988829/lydia-muijen-pakt-tussen-neusen-lippen-hoofdrol-in-noortje.aspx?sml=true,

    Dolgelukkig nam Ruckstuhl de felicitaties in ontvangst. De Blaricumse had een redelijke eerste dag waardoor ze gisteren tot een inhaalrace was veroordeeld. Uiteindelijk viel de marge veel groter uit, vooral omdat ze de speer een stuk verder wierp.

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1755653/2004/06/28/VOORUITBLIK-Meerkampster-Ruckstuhl-en-zeilers-Brouwer-en-Zielhuis-zeker-van-Athene.dhtml,

    In Tegengif in de Regio duikt Tegengif Gooi en Eemland in om te ontdekken welk nationaal product is onder de inwoners. Deze keer een Blaricumse die een liefhebster is van Frank Boeijen en haar zoon die de nummers van Guus Meeuwis leuk vindt.

    http://www.6fm.nl/luister/fragmenten/Tegengif+-+Liefhebbers+van+Frank+Boeijen+en+Guus+Meeuwis_ID16913,