Bossche


Bossche 1.0

vrouw die afkomstig is uit de stad Den Bosch; inwoonster van de stad Den Bosch

Semagram


Een Bossche…

is een persoon

 • [Geslacht] is een vrouw

  Algemene voorbeelden


  Het Bossche Keldergenootschap (BKG) dat oude kelders wil herstellen en soms in (her-)gebruik wil nemen heeft er weer een kelder bij [...]. Het BKG ontmoette een Bossche die bij het zien van filmbeelden via Omroep Brabant enthousiast geraakt was. Zij had zelf in de oorlogsdagen als kind in de kelder geschuild. Dankzij haar bemiddeling wordt de kelder opengesteld.

  http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:BOL_YmZR0q8J:www.bastionoranje.nl/index.php%3Fpagina%3Dnieuws%26categorie%3D63%26artikel%3D1745+&cd=1&hl=nl&ct=clnk&gl=nl&lr=lang_nl,

  Veel Nijmeegse groetjes van een Bossche die van Grave houdt en dol is op de Groningse mentaliteit.

  http://www.50plusser.nl/?page=ontmoet&p=forum&src=viewtopic.php%3Fp%3D589121,

  Op dit moment bivakkeert Van de Wal rond de vijftiende plaats van de Nederlandse ranglijst. Internationaal heeft ze nog geen ranking, maar daar moet de komende tijd verandering inkomen. De Bossche, die in Málaga (Spanje) en Meppel traint onder Chris Vermeeren, richt zich in eerste instantie op een plekje bij de beste vierhonderd van de wereld.

  http://www.bd.nl/sport/tennistalent-zoekt-geldschieters-1.3869868,

  Vanaf 1 december 2006 gaat de Bosschenaar, maar meer in het buitenland actieve cuisinier Ruben Coonen de Veste exploiteren. Corry van Doren legt - na 28 jaar - als exploitant/eigenaresse het bijltje erbij neer. De 51-jarige wil het wat rustiger aan gaan doen. De Bossche die de Veste een wijd en zijd bekende reputatie gaf, zal voortaan haar partner Gerrit Greveling van Chalet Royal op topuren gaan assisteren.

  http://www.bastionoranje.nl/index.php?pagina=nieuws&categorie=35&artikel=8254,