Delfzijlse


Delfzijlse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Delfzijl; inwoonster van Delfzijl

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Delfzijlse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Uit onderzoek van Bausch + Lomb bleek eerder dat Doutzen Kroes de mooiste bekende ogen van Nederland heeft. Maar welke onbekende Nederlander krijgt straks deze titel? [...]. De Delfzijlse Anouk is één van de uitverkorenen. De uiteindelijke winnares wordt op 21 januari bekendgemaakt.

    http://www.eemsbode.nl/nieuws/11919/anouk-hoeppertz-uit-delfzijl-finaliste-in-de-zoektocht-naar-%E2%80%98de-mooiste-ogen-van-nederland%E2%80%99/,

    Delfzijlse valt op spoor. Een 86-jarige vrouw uit Delfzijl is op het treinstation aan de Hogelandsterweg in haar woonplaats op het spoor gevallen. Ze reed in haar scootmobiel op het perron en wilde keren.

    http://www.dvhn.nl/nieuws/groningen/article9233771.ece/Delfzijlse-valt-op-spoor,

    Delfzijlse tegen de grond gewerkt en mishahandeld in Appingedam. De politie heeft zaterdagnacht een 23-jarige vrouw aangehouden die in de Wijkstraat in Appingedam een andere vrouw mishandelde. Agenten zagen dat de twee ruzie kregen op het plein en slaags raakten. Toen ze naderbij kwamen zat de verdachte bovenop het 19-jarige slachtoffer uit Delfzijl. Ze sloeg meerdere keren op haar in, tot de agenten konden ingrijpen.

    http://www.rtvnoord.nl/artikel/artikel.asp?p=122775,