Emmense


Emmense 1.0

vrouw die afkomstig is uit Emmen; inwoonster van Emmen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Emmense…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Natasha Galouza en Hendrik Jan Lip hebben de B-titels gewonnen in het tennistoernooi van Zuidwolde. De Emmense versloeg in de finale Josien Oudman terwijl Lip Ivo van de Veen terugwees.

    Meppeler Courant,

    Voor zangeres Janneke de Roo is het zaterdag jl. onverwacht een bijzondere dag geworden. Ze ging naar de studio van Radio Continu om haar nieuwe cd-album Gewoon te promoten, maar de Emmense werd onderscheiden voor het liedje Espresso Italiano.

    http://www.mega-media.nl/react.php?id=4928,

    Omdat de Asser politierechter te weinig bewijs had dat een 47-jarige vrouw uit Emmen op 3 december haar buren bedreigde, sprak ze de Emmense maandag vrij. Volgens de buren schoot de vrouw tijdens een ruzie voor hun huizen uit haar slof en stond ze wel twintig minuten buiten te tieren. Daarbij zou de verdachte haar buurvrouw hebben uitgemaakt voor lellebel en vieze kankerhoer.

    http://www.emmen.nu/nieuws/emmen/138797/emmense-vrijgesproken-van-belediging-en-bedreiging.html,

    In navolging van een gehandicapte Emmense hebben veertig gehandicapten uit Emmen gezamenlijk een rechtszaak tegen de gemeente Emmen aangespannen, omdat zij hun persoonsgebonden budgetten (pgb) terug willen.

    http://www.linkedin.com/groups/Veertig-gehandicapten-dagen-Emmen-voor-2485459.S.209184030

    Voor het op straat mishandelen van haar schoonzus moet een 29-jarige vrouw uit Emmen twintig uur werkstraf verrichten. Dat bepaalde de rechter in Assen vrijdag. Daarnaast kreeg ze dertig uur voorwaardelijke werkstraf met een proeftijd van twee jaar. De Emmense had ruzie met haar schoonzus gekregen, omdat ze van mening was dat de vrouw van haar broer stookte in de familie.

    http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=2007009,