Enschedese


Enschedese 1.0

vrouw die afkomstig is uit Enschedé; inwoonster van Enschedé

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Enschedese…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Jorien ter Mors was in Kolomna verre van fit en beperkte haar optredens in het weekeinde tot een gewonnen kwartfinale op de 1500 meter op zaterdag en de halve finale op de aflossing een dag later. De Enschedese, die ook op de langebaan kansen ziet in Sotsji, wilde per se zelf de startbewijzen binnenhalen en slaagde ondanks ziekte in die opzet.

    http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2698/Sport/article/detail/3546424/2013/11/17/Shorttrackers-zonder-medailles-toch-tevreden.dhtml,

    De 1.000 meter is Ter Mors' laatste kans op een shorttrackmedaille. Toch is de 24-jarige Enschedese vrijdag beschikbaar voor de ploegenachtervolging, als Koops een beroep op haar doet.

    de Volkskrant,

    De Kriminalpolizei besloot vrijdag de foto openbaar te maken van de man die met de gestolen pas zowel in Gronau als in Twente meerdere malen pinde. De pas was in april gestolen uit de tas van een Enschedese die in Gronau winkelde.

    http://www.tubantia.nl/regio/enschede/pinpasdief-uit-enschede-herkend-op-duitse-politiefoto-1.3951297,

    De 48-jarige vrouw die op nieuwjaarsdag in Oss werd vermoord is M. N. De Enschedese was lid van Oecumenisch Citypastoraat Enschede. Dat is een plek voor iedereen die wil praten over zijn leven, zorgen, plezier of geloof.

    http://www.maaslandfm.nl/index.php/nieuws/12689-dode-enschedese-is-marja-nijholt.html,

    Eenzelfde voorkeur voor natuurlijke vormen valt af te lezen van de acryl- en olieverfschilderijen van Hanneke Bommartini. De Enschedese, die zich na een carrière als dessinatrice in 1990 als zelfstandig kunstenaar vestigde, legt zich vooral toe op het maken van wandschilderingen.

    http://www.artistolosser.nl/exposities/natuurlijk-schoonheid/,