Epese


Epese 1.0

vrouw die afkomstig is uit Epe; inwoonster van Epe

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Epese…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Hoofdsemagram: Epenaar


    Algemene voorbeelden


    In het Canadese Ottawa is Anne van Schuppen vierde geworden op de marathon met 2.40 u. De Epese had op een iets snellere tijd gehoopt.

    http://www.avcialfo.nl/clubblad/2002-3.pdf,

    Bij een verkeersongeval [...] zijn zondagmorgen een 88-jarige automobiliste uit Zutphen en een 76-jarige vrouw uit Epe gewond geraakt. De vrouwen werden met respectievelijk borst- en nekletsel per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer moest de Epese uit de auto bevrijden.

    http://www.destentor.nl/regio/deventer/vrouwen-gewond-bij-ongeval-a1-1.3225936,

    N. G. uit Epe had meegedaan met een landelijke internetprijsvraag over graskaas. Ze bleek uiteindelijk één van de veertig winnaars van een prachtige fiets. De Epese reageert: "Ik win nooit wat. Dan is het superleuk om ineens zo'n schitterende fiets in ontvangst te mogen nemen."

    http://www.deweekkrant.nl/pages.php?page=1838707,

    Een geüniformeerde dame was er volgens getuigen duidelijk op uit om zo veel mogelijk parkeerbonnen uit te schrijven. De boete voor foutparkeren bedraagt 90 euro. Een Epese die zich daar 'bont en blauw aan geërgerd' heeft en 'woedend' was, maakte en stuurde ons onderstaande foto's.

    http://www.epernet.nl/index.php/ingezonden/1518-duur-bezoekje-aan-het-centrum,

    De Epese D.S. (39) wordt beschuldigd van vier winkeldiefstallen, twee diefstallen van fietsen en een vernieling.

    http://www.destentor.nl/regio/epe/epese-wacht-in-haar-cel-op-opname-1.3914955,

    Bij het echtpaar Weustink in Epe logeert al enige tijd een koninklijk paar uit Kameroen [...]. Het echtpaar Weustink kwam met deze koninklijke familie in contact omdat het betrokken is bij een kleine stichting, die projecten uitvoert in het Afrikaanse land [...]. De koning heeft land geschonken voor deze projecten, maar zijn steun is volgens G. W. sowieso onontbeerlijk om iets van de grond te krijgen. "Het is gebruikelijk dat je je bij hem meldt en steun van de koning betekent tevens een stuk veiligheid", zegt de Epese, die elk jaar een bezoek brengt aan Kameroen.

    http://www.destentor.nl/regio/epe/koninklijk-paar-uit-kameroen-strijkt-neer-in-epe-1.3500562,