Ermelose


Ermelose 1.0

vrouw die afkomstig is uit Ermelo; inwoonster van Ermelo

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Ermelose…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Voor Manon Bollegraf betekende de Australian Open min of meer haar rentree in het officiële wedstrijdcircuit bij de vrouwen. De 28-jarige Ermelose, die gisteren in drie sets (1-6, 6-4, 3-6) in de eerste ronde verloor tegen de Hongaarse Andrea Temesvari, werd eind juli in het Rotterdamse Dijkzigt-ziekenhuis geopereerd.

    NRC,

    De Ermelose werd op 18 augustus gevonden door een voorbijganger. Die zag in de Nieuwe Vecht in Zwolle een pakket drijven en alarmeerde de politie. Het bleek om een verpakt lichaam te gaan.

    http://www.omroepgelderland.nl/web/nieuws/gelders-nieuws/veluwe-2/2044622/dode-ermelose-verdachte-op-vrije-voeten.htm,

    De Olympische Spelen moest Bollegraf voor de televisie volgen maar zelfbeklag is de Ermelose vreemd. Terwijl ze nog in het gips zat reisde ze wel af naar de US Open waar zij als vice-president van de Womens Tennis Association een vergadering diende bij te wonen.

    NRC,

    Een ongeluk op de snelweg bij Schiphol maakte in 2000 in één klap een einde aan de bloeiende carrière van podotherapie docente D. v.d. G. De Ermelose, die doceerde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven is murw gebeukt door het systeem: "Ik had me wel een paar leukere jaren tot mijn pensioen gewenst."

    http://www.telegraaf.nl/overgeld/verzekeren/20653095/__docente_wacht_na_auto-ongeluk_al_zeven_jaar_op_verzekeringsgeld__.html,