Hardenbergse


Hardenbergse 1.0

vrouw die afkomstig is uit Hardenberg; inwoonster van Hardenberg

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Hardenbergse…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Medewerkers van de Saxenburgh Groep concentreren zich nu op het plan in de kern Hardenberg zo'n woning in te richten waar ernstig zieke mensen de laatste periode van hun leven kunnen doorbrengen. Directe aanleiding voor het schrappen van de tijdelijke locatie is het overlijden van een Hardenbergse die vorig jaar liet weten na haar dood haar woning voor dit doel te willen achterlaten.

    http://www.destentor.nl/regio/hardenberg/tijdelijke-hospice-geschrapt-1.2748871,

    Een dag na de uitzending zat Dalhuisen al om 07.00 uur in de trein richting Abcoude voor contact met Marco Borsato. Ze was toen wel helemaal kapot en ook haar stem was een stuk minder. Ze hoestte veel, maar dat doen na al die repetities alle kandidaten. Eenmaal thuis, na weer twee uur treinen, ging de Hardenbergse eerst lekker naar bed.

    http://www.destentor.nl/regio/hardenberg/tvoh-sprookje-van-anja-duurt-voort-1.3518238,

    De Hardenbergse werd op 7 januari vorig jaar op staande voet ontslagen door het autobedrijf in Hardenberg. Volgens haar baas had ze ruim 15.000 euro gestolen. De vrouw ontkende dat in alle toonaarden.

    http://brt.boom.nl/index.php?n_id=90887&s_id=798,

    Hardenbergse door man doodgestoken. In het Egyptisch restaurant Sakkara aan de Bentheimerstraat in Coevorden heeft de 37-jarige eigenaar gisteravond omstreeks 19.00 uur zijn echtgenote neergestoken.

    Meppeler Courant,