Heerenveense


Heerenveense 1.0

vrouw die afkomstig is uit Heerenveen; inwoonster van Heerenveen

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Heerenveense…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Bij de vrouwen ging de nationale titel na een vlakke, eveneens weinig enerverende wedstrijd naar Sandra Zwolle. In de voorlaatste bocht van de in totaal 60 ronden sprintte de Heerenveense weg uit het nog vrijwel volledige peloton, om luttele seconden later ondanks een slecht gereden laatste bocht soeverein als eerste de finish te passeren.

    NRC,

    Net als in Dronrijp was de 25-jarige Arina Schingenga gisteren onbetwist de sterkste. "Dit weekeinde zal me nog lang bijblijven", zei de Heerenveense die gisteren voor de zevende keer in haar loopbaan nationaal kampioen werd. Ze was drie keer de beste op het NK supersprint en vier keer op de kortebaan.

    http://www.frieschdagblad.nl/index.asp?artID=9570,

    Berber van den Berg kijkt met bewondering naar haar voormalige teamgenote. De twee zaten samen bij de nationale ploeg. "Het is zo knap, in een paar maanden nadat je een kind gekregen hebt weer op dit niveau terug zijn." De Heerenveense, die enkele maanden geleden stopte met topturnen, vergelijkt haar comeback met het terugkeren van een zware blessure.

    http://www.gelderlander.nl/sport/2.2184/suzanne-harmes-is-weer-favoriet-1.2732963,

    Sandra Zwolle was de beste Nederlandse schaatsster op het Oostenrijkse kunstijs. De Heerenveense, twee weken geleden teleurstellend bij de NK sprint in Assen, beëindigde zondag de 1000 meter als derde.

    Meppeler Courant,