Lelystedelinge


Lelystedelinge 1.0

vrouw die afkomstig is uit Lelystad; inwoonster van Lelystad; Lelystadse

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een Lelystedelinge…

is een persoon

  • [Geslacht] is een vrouw

    Algemene voorbeelden


    Een 55-jarige Lelystedelinge is woensdagmiddag op de Jol door een aantal jongens bedreigd. Eén van hen kwam met bedekt gezicht op haar af en eiste geld.

    http://www.destentor.nl/regio/lelystad/lelystedelinge-bedreigd-door-jongetjes-1.4208641,

    Twee Lelystadse vriendinnen (19 en 20) zijn maandag door de politierechter veroordeeld tot werkstraffen van veertig uur. Dat was conform de eis van de officier van justitie. De Lelystedelinges mishandelden in winkelcentrum de Gordiaan twee plaatsgenoten.

    http://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/169126/meiden-moeten-werken-na-vechtpartij.html,

    Burgemeester Margreet Horselenberg was donderdag 4 juli 2013 te gast bij de boekpresentatie van het boek 'Jij en ik' van Lelystedelinge Marna Raven.

    http://www.lelystad.nl/4/Nieuws-Algemeen/Nieuws-2013-Juli/Lelystedelinge-debuteert-met-boek-Jij-en-ik.html,

    Een 14-jarig meisje uit Lelystad is maandag gewond geraakt bij een autocross in het Friese Kollum. Volgens de organisatie reed de Lelystedelinge als deelneemster mee in de Juniorklasse en raakte ze tijdens een race van de baan. Dat gebeurde waarschijnlijk doordat haar gaspedaal was blijven hangen.

    http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/112179/lelystad-lelystedelinge-gewond-bij-autocross-in-friesland,

    Een 39-jarige vrouw uit Lelystad hoorde in hoger beroep één jaar celstraf en 240 uur onbetaalde arbeid tegen zich eisen, omdat ze betrokken was bij een megatransport van ruim vier ton cocaïne vanuit Colombia naar Nederland [...]. Justitie in Arnhem verwijt de vrouw een groot geldbedrag te hebben beheerd, waarvan zij wist dat dit gebruikt zou worden voor de invoer van drugs. De Lelystedelinge zelf ontkent ook maar iets geweten te hebben.

    http://www.maximaalondernemen.nl/Nieuws/24076/jaar-celstraf-voor-lelystedelinge,