scheikundedocent


scheikundedocent 1.0

docent die les in scheikunde geeft; leraar scheikunde

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een scheikundedocent…

is een docent; is een persoon

      Algemene voorbeelden


      Als scheikundedocent heb ik als tweede corrector sommige examenresultaten wel eens een punt (in feite 10 punten) of meer moeten opwaarderen, omdat het niet boterde tussen docent en leerling.

      NRC,

      Scheikundedocenten krijgen steeds meer te maken met contextrijk lesmateriaal in het scheikundeonderwijs. Ze worden tevens aangemoedigd om mee te werken aan de ontwikkeling hiervan. Promovendus Machiel Stolk beschrijft in zijn proefschrift een onderzoek naar de empowerment van scheikundedocenten in contextrijk onderwijs.

      http://www.uu.nl/faculty/science/NL/actueel/agenda/Pages/Empowerment-van-scheikundedocenten-in-contextrijk-onderwijs.aspx,

      Een scheikundedocent op een middelbare school in New York heeft per ongeluk twee van haar leerlingen in brand gestoken. Een 16-jarige jongen raakte daardoor zwaargewond. Een eveneens 16-jarig meisje kwam er vanaf met lichte brandwonden [...]. Scheikundelerares Anna P. wilde haar leerlingen op een leuk experiment trakteren, maar dat liep dus anders. Toen ze een aantal chemische stoffen verhitte, ontstond er een vuurbal.

      http://www.telegraaf.nl/buitenland/22182297/__Docent_zet_pubers_in_brand__.html,

      Woordfamilie


      Als deel van een afleiding