voedingscoach


voedingscoach 1.0

(neologisme)

iemand die mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging; coach voor advies op het gebied van voeding

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een voedingscoach…

is een coach; is een persoon

  • [Toepassingsgebied of bereik] is iemand die mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging; is een coach voor advies op het gebied van voeding

    Hoofdsemagram: coach


    Algemene voorbeelden


    U bent als voedingscoach begaan met het welzijn van mensen, van jong tot oud, ieder mens heeft zijn eigen verhaal. U luister naar mensen betreffende problemen rond voeding, gewicht, gewichtsbeheersing, en gerelateerde problemen. U geeft adviezen en voorlichting betreffende de dagelijkse maaltijden, zoals ontbijt, lunch, drinken etc.

    http://herbagids.nl/voedingscoach.html

    Veel kinderen en ook volwassenen vertonen allergische reacties na het eten van bepaalde voedingsstoffen. De voedingcoach kan u adviseren bij het vinden van de juiste alternatieven.

    http://www.spirit4u.nl/consulenten/voeding-coach/10/

    Voedingscoach gezocht (m/v) in regio west vlaanderen (deeltijds, op zelfstandige basis). Gratis opleiding met onmiddellijk inkomen, thuiswerken mogelijk. Geen ervaring vereist maar wel interesse in voeding en gezondheid.

    http://gratis-zoekertjes.onlinertjes.be/tags.php?zoek=voedingscoach&page=1

    Onder begeleiding van onze voedingscoach Irma kunt u nu verantwoord en gezond afvallen.

    http://www.thechariot.nl/?id=147

    Netty van Kaathoven werkt als diëtiste en voedingscoach in een zelfstandig gevestigde praktijk. Ze geeft workshops aan zowel mensen met overgewicht als aan diëtisten over "mentale coaching" bij het gelukkiger leren omgaan met eten. Daarnaast is zij auteur van leerboeken over voedings- en dieetleer.

    http://onlinespreekuur.gezondheidsplein.nl/onlinespreekuur/bekijk_vraag/7895/Niemand-gelooft-dat-ik-man-182-cm-en-116-kg-overgewicht-heb-Ik-wil-wel-graag-op-verantwoorde-wijze-met-hulp-van-een-di,

    Etymologie


    Aard herkomst inheems woord
    Vroegste datering 2002

    voedingscoach 1.1

    (neologisme)

    computerprogramma dat mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging; computerprogramma voor voedingsadvies

    Semagram (extra betekenisinformatie)


    Een voedingscoach…

    is een computerprogramma

    • [Toepassingsgebied of bereik] is een computerprogramma dat mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging; is een computerprogramma voor voedingsadvies

      Algemene voorbeelden


      De voedingscoach is een programma dat je in staat stelt om zelf je dieet samen te stellen op basis van de nevotabellen. Je vult je gegevens in zoals lengte, gewicht, man of vrouw, of je sport enz. Op basis hiervan rekent het programma de kcal uit, de activiteit die je erbij kunt doen en de uiteindelijke energie die nodig is om af te vallen of gelijk te blijven op gewicht.

      http://www.jtmt.nl/index.php?/de-voedingscoach.html

      Etymologie


      Aard herkomst inheems woord
      Vroegste datering 2002