welzijnscoach


welzijnscoach 1.0

(neologisme)

coach voor advies op het gebied van het algeheel welzijn; iemand die mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging

Semagram (extra betekenisinformatie)


Een welzijnscoach…

is een coach; is een persoon

 • [Toepassingsgebied of bereik] is een coach voor advies op het gebied van het algeheel welzijn; is iemand die mensen advies geeft op het gebied van voeding en beweging

  Hoofdsemagram: coach


  Algemene voorbeelden


  Welzijnscoach/voedingscoach (parttime/fulltime). Gezien de enorme groei van onze diensten om mensen bewust te maken van hun leefstijl en hen te adviseren en begeleiden naar een beter resultaat zijn we per direct op zoek naar een leuke collega. U kunt vanuit huis werken en uw eigen tijden indelen. Parttime of fulltime.

  http://www.0297-online.nl/vacature/2462,

  Leuk dat je belangstelling hebt om ons team van welzijnscoaches te versterken.

  http://simpsite.nl/welzijnscoach/

  Als welzijnscoach werk je vanuit huis, en bepaal je zelf de hoogte van je inkomen. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid tijd die je erin wilt stoppen, en je inzet. Een welzijnscoach adviseert mensen bij het verbeteren van hun gezondheid d.m.v. voeding en een gezonde levensstijl [...]. Een vooropleiding is niet vereist. Wel moet je om kunnen gaan met computers, graag met andere mensen werken en geïnteresseerd zijn in het welzijn van anderen.

  http://www.thuiswerkbaan.com/aangeboden/Consulting/Werk_parttime_vanuit_huis_als_Welzijnscoach.html,

  Wil jij welzijnscoach worden met een eigen praktijk? Dan voldoe je aan de onderstaande voorwaarden. Onze ideale kandidaat wil graag als - parttime - welzijnscoach werken vanuit huis, vindt het fijn om welzijnswerk te verrichten, wil mensen helpen (werken vanuit je hart), heeft affiniteit met gezondheid, voeding en beweging, beschikt over goede communicatieve vaardigheden, en 'n positieve levensinstelling, is leergierig en staat open voor persoonlijke ontwikkeling.

  http://www.mijnwelzijnspraktijk.nl/

  Uw welzijns- & voedingscoach van Herba Fit & Gezond, werkt met producten van Herbalife, producten die helpen bij zowel het leveren als bijvullen van brandstof en bij reparatie en renovatie, bevatten hoogwaardige koolhydraten, proteïnen en essentiële vetzuren die goed verteerbaar zijn en makkelijk worden geabsorbeerd. Deze voedingsstoffen heeft het lichaam nodig om optimaal te presteren.

  http://www.herbafitengezond.nl/pagina70sportvoeding.html,

  Etymologie


  Aard herkomst inheems woord
  Vroegste datering 2002